STEM-Olympiade op de Dag van de Wetenschap

STEM-Olympiade op de Dag van de Wetenschap

Geïnteresseerd in STEM of de STEM Olympiade? Dan kan je nu zondag 32 leuke uitdagende STEM-vragen beantwoorden.

Zondag 28/11 is het Dag van de Wetenschap Voor het 2e jaar op rij gaat Vlaanderens grootste wetenschapsevenement volledig digitaal door. Dat betekent dat deelnemers simpelweg thuis kunnen genieten van een dag vol wetenschap. Via de Dag van de Wetenschap willen Vlaams minister van Wetenschap Hilde Crevits en de organisatoren kinderen, jongeren en volwassenen in heel Vlaanderen doen beseffen dat een leven zonder wetenschap maar moeilijk in te beelden is. Het is een dag waarop kinderen, jongeren en volwassenen in gans Vlaanderen de kans krijgen om gratis en voor niets deel te nemen aan een gigantische waaier van activiteiten.

Ook de STEM Olympiade voorziet een activiteit op zondag 28/11 tussen 10u00 en 22u00. Surf naar www.dagvandewetenschap.be/activiteiten/hogeschool-vives-vlaamse-junior-stem-olympiade-digitaal-on-demand om meer te weten te komen.

Met je deelname kun je een mini-EOS-abonnement ontvangen en de beste deelname wint bovendien een LEGO-technics set!